Java Coffee

Product was successfully added to your shopping cart.

Veleprodaja

JAVA je zajednica ljudi koji vole svoj posao, i koji imaju iskustva i u rukovođenju kafeom i u organizaciji događaja...ipak, mi se ne bavimo samo kafom, mi nudimo i druge fantastične proizvode visokog kvaliteta po odličnim cenama. Ovo su proizvodi koji će vam pomoći da poboljšate svakodnevno poslovanje i ubedite mušterije da se svakog dana iznova vraćaju.

Od samog stvaranja, JAVA je bila predana u želji da klijentima pruži i donese proizvode koje će oni voleti i koji su im potrebni, i to po odličnim cenama.

U našoj ponudi ćete naći MAD HATTER čajeve. Uz ove proizvode, imaćete veliki izbor pića u ponudi vašeg sezonskog menija.

U potrazi za savršenim proizvodom uverićete se u kvalitet naše ponude.

Od nas ćete sezonski dobijati promene recepata i marketinški materijal. Mi obučavamo vaše bariste kako bi umeli da sprave ove recepte! Krasi nas veliko iskustvo i poznavanje tržišta. Ko će bolje od nas znati šta gosti vole?!

Posetite naš SHOWROOM i isprobajte sve proizvode iz ponude COFFEE.

JAVA Coffee kompanija počela je svoju priču kao lanac kafića – zato se razumemo u maloprodaju i uslužnu delatnost. Naša avantura u Srbiji kreće 2013. godine i za dve godine rada postigli smo isti rezultat koji je u Poljskoj bio postignut za četiri godine. U Srbiji trenutno snabdevamo veliki broj kafića i restorana. Pored toga, držimo i obuke za bariste koji služe naše proizvode. JAVA poseduje i odsek za održavanje mašina i snabdevanje rezervnim delovima spreman da vam pomogne i odgovori na Vaša pitanja.

Ukoliko ste zainteresovani da saznate više o JAVA Coffee brendu ili želite da služite našu kafu, pozovite nas na broj telefona, pošaljite na mejl na ili popunite kontakt formu koja se nalazi ispod:

* Zahtevana polja