Početna » Isporuka

Isporuka

JAVA COFFEE d.o.o se obavezuje da će kupljenu robu u roku od jednog radnog dana predati kurirskoj službi koja je zadužena za dostavu. Predviđeno ukupno vreme za dostavu robe Kupcu na adresu koju je uneo u procesu kupovine je najviše 6 radnih dana, bez obzira na destinaciju u Srbiji (najčešće roba stigne na adresu kupca za 2 do 3 dana).

Ukoliko Kupac unese pogrešne lične podatke ili podatke o adresi prebivališta (adresa za isporuku robe) prilikom procesa kupovine, JAVA COFFEE d.o.o ne snosi odgovornost za neisporučivanje robe. U tom slučaju JAVA COFFEE d.o.o će pokušati da kontaktira Kupca i isporuči robu na novo utvrđenu adresu uz naplatu dodatnih troškova za dostavu, a u slučaju da ne uspe, Kupac se tereti za interne troškove u visini od 300,00 dinara.

Ukoliko postoje nejasnoće u vezi unetih ličnih podataka ili odabranih proizvoda, JAVA COFFEE d.o.o će pre slanja robe kontatktirati Kupca telefonom ili mailom. U slučaju da je kupac nedostupan ili ne odgovori na mail ovo može prouzrokovati produženje roka dostave za koji JAVA COFFEE d.o.o ne može preuzeti odgovornost.

Rokovi za isporuku robe mogu biti produženi ukoliko Kupac zatraži posebnu doradu na odabranom proizvodu. Kupac će o tome biti unapred obavešten.

Ukoliko Kupac ne želi da preuzme kupljenu robu, isti se tereti za nastale manipulativne troškove u visini od 300,00 dinara.

Cena isporuke za porudzbine preko 5.000,00 din je besplatna, za porudzbine ispod 5000,00 dostava se naplaćuje po cenovniku post expressa.

Nakon obavljene kupovine, a pre isporuke na kućnu adresu, specifikacija izabranih proizvoda se ne može menjati.

Kupac je u mogućnosti nakon kupovine da se informiše o statusu iste na internetu ili na telefone +381 (0) 60 55 55 225
i +381 (0) 62 81 31 102.