Početna » Politika firme/Društveno odgovorno poslovanje

Politika firme/Društveno odgovorno poslovanje

NAŠE VREDNOSTI SU UGRAĐENE U SVE ŠTO RADIMO, A MANIFESTUJU SE KROZ: 

KVALITET

Težimo stalnom zadovoljavanju potreba potrošača pružajući im visoko kvalitetne i bezbedne proizvode.

POSVEĆENOST

Ambasadori našeg znanja, posvećenosti i ljubavi prema kafi su naši zaposleni, koji su neizmerna vrednost naše kompanije. Prema njima se ophodimo sa poštovanjem, poverenjem i pravednošću.

Radimo sa odlučnošću, odgovorno i posvećeno, ulazeći u izazove i neprestano istražujući nove ideje.

INTEGRITET

Tretiramo naše konkurente sa poštovanjem, takmičimo se fer, kao složan tim i sa ciljem da svakim danom budemo sve bolji.

ODGOVORNOST I SARADNJA

Obezbeđujemo elemente efektivnog sistema upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu, sprečavamo povrede i loše zdravlje radnika i obezbeđujemo bezbedno i zdravo radno okruženje.

Opredeljeni smo ka zaštiti životne sredine i konstantno težimo smanjenju potrošnje svih prirodnih resursa koje koristimo, preuzimamo krajnju odgovornost za efektivnost sistema menadžmenta životnom sredinom. Postavili smo ambiciozne ciljeve u ovoj oblasti, a pokazatelji našeg rada su četiri ključna indikatora:

  • smanjenje komunalnog otpada
  • smanjenje potrošnje vode
  • smanjenje emisije gasova staklene bašte
  • potrošnja energije.

Osiguravamo bezbedan proizvod održavanjem, ažuriranjem i stalnim poboljšavanjem sistema.

Kao poslovne partnere, dobavljače sirovina i repromaterijala, izvođače radova i ostale spoljne saradnike, biramo kompanije koje u svom radu primenjuju istu politiku prema proizvodima, zaposlenima, zaštiti zdravlja i bezbednosti na radu kao i zaštiti životne sredine.

Opredeljeni smo da svoje aktivnosti uskladimo sa očekivanjima svih relevantnih zainteresovanih strana u svim segmentima svog delovanja.

Mi smo socijalno odgovorna kompanija koja se stara o svojim zaposlenima, potrošačima, klijentima, partnerima, dobavljačima, lokalnoj i celokupnoj zajednici.

Sertifikati

FSSC 22000 Verzija 5.1

FSSC 22000 Verzija 5.1_ENG

HACCP

HACCP_ENG

ISO 9001-2015

ISO-9001-2015_ENG

ISO 14001-2015

ISO-14001-2015_ENG

ISO-22000-2018

ISO-22000-2018_ENG

ISO 450001:2018

ISO-45001-2018_ENG