Veleprodaja

Java Coffee tim  satkan je od ljudi koji imaju iskustva u razvoju i prženju kafe, kao i organizaciji događaja, ali pre svega okuplja ljude usmerene na formiranje i podizanje kvaliteta kao i na praćenje svetskih trendova u svetu kafe. 

Prvenstveno želimo da predstavimo Java Coffee našem tržistu kao Specialty Roaster (Pržionicu) gde promovišemo važnost sveže pržene kafe i njenu pripremu, a rad u uslužnoj delatnosti doprineo je razvoju naše sposobnosti da oslušnemo tržište i pomognemo rast u poslovanju kod naših klijenata. 

Iako se prevashodno bavimo prženjem kafe vrhunskog kvaliteta, od samog osnivanja Java Coffee predana je u želji da oformi što raznovrsniju ponudu visoko kvalitetnih proizvoda. Pored različitih vrsta kafe u našoj ponudi možete naći i 100 % prirodne čajeve, selekciju toplih čokolada, aromatične sirupe, kao i opremu za pripremu kafe.

Kako bismo osigurali kontinuirani kvalitet u pripremi i posluživanju proizvoda naši baristi vrše organizovane obuke vašeg osoblja kao i redovnu kontrolu kvaliteta.

Pored obuka osoblja, sezonskih receptura i kontinuirane kontrole kvaliteta pružamo i usluge  servisiranja i održavanja opreme kao i snadbevanja rezervnim delovima. 

U svakom segmentu našeg poslovanja nastojimo da ažurno odreagujemo na potrebe naših klijenata, a naše ljubazno osoblje spremno je da vam pomogne i odgovori na sva vaša pitanja.

Ukoliko ste zainteresovani da saznate više o JAVA Coffee brendu i uslovima saradnje, pozovite nas na broj telefona, pošaljite mejl na office@javacoffee.rs ili popunite kontakt formu koja se nalazi ispod: