Početna » Veleprodaja

Veleprodaja

Java Coffee tim čine ljudi sa izuzetnim znanjem o kafi i decenijskim iskustvom u prženju kafe. Vezuje nas ljubav prema ovom napitku i posvećenost razvoju kulture kafe, radoznalost kada su u pitanju trendovi u ovoj industriji, kao i kontinuirani rad na usavršavanju kvaliteta  proizvoda.

Prvenstveno želimo da predstavimo Java Coffee našem tržistu kao Specialty Roaster (Pržionicu) u okviru koje promovišemo značaj i prednosti sveže pržene kafe, kao i njene pravilne pripreme. Naše dugogodišnje iskustvo u uslužnoj delatnosti pomaže nam da razumemo tržište i budemo najrelevantniji partneri našim klijentima u unapređenju njihovog poslovanja.

Kako bismo osigurali kontinuirani kvalitet u pripremi i služenju napitaka naši baristi vrše organizovane obuke Vašeg osoblja kao i redovnu kontrolu kvaliteta sprovodjenja standarda u pripremi i služenju kafe.

Da bismo u potpunosti zadovoljili sve potrebe ugostitelja kada je kafa u pitanju vršimo i  usluge  servisiranja i održavanja opreme kao i snabdevanja rezervnim delovima za aparate za kafu.

U svakom segmentu poslovanja nastojimo da pravovremeno odreagujemo na potrebe klijenata, a naše ljubazno osoblje spremno je da Vam pomogne i odgovori na sva Vaša pitanja.

Ukoliko ste zainteresovani da saznate više o JAVA Coffee brendu i uslovima saradnje, pozovite nas na broj telefona, pošaljite mejl na i.krstic@javacoffee.rs ili popunite kontakt formu koja se nalazi ispod.